Apa kelebihan Boost ?

Hari hari tengok iklan boost kat stesen minyak. Harini 14/1/2020 baru terdetik nak install. Tapi secara detail saya tak tau lagi apa kelebihan boost ni. Banyak lagi saya kena belajar ni dan saya akan update kat sini apa apa perkembangan dari segi cara guna, kat mana boleh guna, komisen kita dapat dan lain lain kelebihan.

Langkah pertama, siapa siapa yang berminat kena download aplikasi ni. Taip Boost

selesai download, tuan puan klik item register. Nanti dia mintak kod, masukkan kod dibawah (nanti mudan salin dulu kod ini sebelum daftar)

moh22sh8

atau klik link

Go cashless with Malaysia’s most rewarding e-wallet! Use my Invite Code moh22sh8. Get RM5 reward when you upgrade to Premium Wallet and spend RM10 in a single transaction. T&Cs apply. Download the Boost App on Google Playstore or App Store https://myboost.app.link/IdlSrPA7d3

Langkah kedua saya tengah study cara nak bayar bil atau topup. (nanti update)..

Bawah ni saya bukti saya dah guna di Stesen minyak petron. Menjadi la..

lagi syok bila saya tanya boleh swipe kad petron tak? dia kata boleh……. bagus ni.. promosi petron (kumpul 3ribu point dapat redeem minyak rm45)..

kat aplikasi dapat mesej dia suruh redeem… dpt kumpul 50.1 point lagi… bagus ni.. tapi saya tak pasti lagi, point tu boleh guna untuk apa… saya masih godek godek lagi.. dapat info saya kongsi sini.

hari kedua saya beli kfc bayar guna boost… menjadi la..

Yg best selepas isi minyak semalam rm50, saya layak untuk dapat cashback rm5.. harini dalam kul 10 lebih saya dapat mesej dari boost.. rm5 telah dikreditkan…. hayoooooo (promosi ni ada tarikh luput dia)

wow dapat lagi e tunai referral…. rm6.00… boleh isi minyak motor ni… 4/2/2020.

alhamdulillah dapat cashback rm3.00… boleh la buat isi minyak motor ni… 13.2.2020.

anda dah install belum?

(Visited 2,182 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *