Cara semak result SPM

Tahniah kepada semua…harini 10.6.2021 result SPM 2020 dah kuar… Anda boleh semak secara online je. Bermula jam 10pagi.

Myresult2.moe.gov.my

Retype je laman web diatas …

Teringat 19tahun lepas… Hari result keluar, kami ramai ramai ke sekolah. Beratur panjang nak ambil result. Ada gembira, ada yang sedih, ada yang biasa je takde perasaan kot.

Lepas dapat result, beli borang pulak.. semangat nak masuk universiti..

Time tu memang meriah, siap ada kenduri kesyukuran anak masuk U. Sembelih kambing. Orang tu orang ni sedekah..syok time tu.

Banyak sangat perasan, sukar nak gambarkan masa tu.

Belum lagi kenangan masa beli baju, masa beratur ambil duit advance ptptn, sign borang apa dan macam macam la ….

(Visited 175 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *