Cara tamatkan kontrak penapis air

Citer semalam….

Saya call Careline, nak tamatkan kontrak penapis air rumah saya. Rasa macam mahal la rm++ sebulan. Ekonomi saya tak berapa cun, kena cut cost.

Careline bagitahu, boleh tamat kontrak tapi saya kena bayar Penalti, saya punya perjanjian tu berbaki 25 bulan lagi… Jadi kena bayar caj Penalti untuk 25 bulan, lebihkurang rm18++.. Tergaman saya.

Jatuh ke bodoh saya terminate tu.

Ada cara lain tak?

Cara lain ada, saya kena cari penganti lain yang sanggup guna penapis air saya. Maksudnya baki bulan seterusnya dia bayar.

Tak cerdik mana cadangan ni… Bertambah haru..

Dalam iklan semua tulis cun cun…. Dia siap tanya saya, encik tak baca kontrak ke?

Ending saya tak berapa setuju dengan penalti dan cadangan tu..

Terpaksa la guna dlu…

Cuba la korang kall tanya Careline penapis air korang, berapa penalti???

(Visited 115 times, 1 visits today)

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *