Cara nak apply moratorium bank persatuan

Pkp 3.0 saya akan update jika ada maklumat..

Assalamualaikum dan Selamat Pagi,

Apa khabar semua? Permohonan Moratorium (B40,M40 & T20) kini boleh dibuat secara atas talian https://bit.ly/CBPMora2021

Para pelanggan dinasihatkan agar memahami isi kandungan soalan lazim (FAQ) berkaitan pelaksanaan moratorium ini. FAQ berkaitan pelaksanaan Moratorium boleh didapati di pautan https://bit.ly/FAQMoraCBP2021

Semakan status permohonan melalui https://moratorium.cbp.com.my/

————————————

Info terbaru

+++++Perhatian, artikel di bawah utk moratorium pkp 2… Awal tahun haritu…selesai!

Anda masih terkesan akibat pandemik Covid-19 dan memerlukan bantuan berkenaan bayaran balik pembiayaan anda di CBP?
Sekiranya anda merupakan golongan B40 & M40. Anda layak untuk memohon bagi mendapatkan:
1. Moratorium Lanjutan Selama 3 Bulan Bermula Januari 2021; atau
2. Pengurangan Bayaran Ansuran 50% selama 6 bulan.

KLIK link ini SEKARANG:

https://bit.ly/BM40CBP

Saya baru je apply tadi… Huhu

 

+++++Perhatian, artikel diatas utk moratorium pkp 2… Awal tahun haritu…

(Visited 17,350 times, 1 visits today)

28 comments

    1. Nanti dah ada saya kemaskini dalam blog saya… Saya sendiri pun nak ambil peluang moratorium pkp 3.0 ni…hihi

    2. Nak tnya la co op bank pertama ni apply utk monotorium ni utk smua bank je ke mcmne eh.. sy da konfius la.. sbb sy xde buat pinjaman gan co op pertama ni tp dgn mbsb gan cimb.. ke dia sama je.. bleh mohon by link ni atau kena mohon dgn bank2 yg kita pnjm je.. pls.. confius

  1. Adakah motatorium ini peluang untuk pemohon yang pernah mendapat bantuan BPR dengan BPN sahaja

  2. Salam sejahterah, mohon hantar link untuk permohonan moratorium pkp 3.0

    1. Adakah benar spt yg diwarwarkan,interest utk penangguhan moratorium 3.0 akan berlanjutan sehingga 2thn

  3. saya ahli coop bank yg membuat pinjaman dgn coop bank sejak tahun 2016 hingga sekarang. semasa saya membuat pinjaman saya bekerja sebagai kakitangan kerajaan….tetapi sekarang saya telah bersara (pilihan). adakah saya layak memohon moratorium – PEMULIH 2021 | Moratorium Automatik Bank 6 Bulan | B40, M40, T20 dan PKS Bermula 7 Julai 2021 yg di umum kan pd 28/6/2021

  4. Salam..dh ada ke borang online utk aplly mora 3.0..klu ada boleh share dgn saya…

  5. Assalamualikum mohon hantar link untuk pemohonan moratorium pkp 3.0

    1. Saya baru je mohon, dalam jam 6pagi… Line cun je …..

      Awal awal time puncak, ramai serbu.

  6. Salam…sy dh send borang 8Julai2021 lg tp kenapa bila check dlm proses je,dh sebulan lebih masih dpm proses..mohon pencerahan

Leave a Reply

Your email address will not be published.