Kumpul point dan tebus

Wow ? ni pun rezeki juga. Betul la kata orang tua, rezeki ni macam macam bentuk.

Bukan je cash… Plastik drypers pun rezeki juga. Hahah

Tau tak, dalam plastik drypers tu ada kod. Kod tu boleh tebus di web drypers berdasarkan point.

Lagi banyak point, syok la tebus itu ini.

Kami pernah tebus shampoo banyak botol juga…haha

Saya pernah kongsikan video di Youtube, cara nak redeem dan tebus point drypers.

Nanti korang cari la.

(Visited 222 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *