Ramalan episod akhir Pok Ya memburu Siti episod akhir

Sebelum buat analysis ending citer ni, kena rujuk hint episod 15.

*Pertama, Muda Primula ambil Siti dengan Mem.

*Kedua, Halim perlu selesai urusan dia dengan JJ.

*Ketiga, Pok Ya mati akal dah.

Dalam episode 15, wujud 3 team dah.
Team Pokya
Team Robert
Team Muda Primula

Jadi betul la tekaan saya, citer ni akan sama dengan citer lain.

“Eh chu saing Pok Ya ending dia baloh juga”
“Dato Sahak ending pun dia baloh juga”

Episod last ni, Muda tunjuk pael jahat dia. Muda nak jual anak Pok ya, orang Siam nunggu dah.

Bab halim dengan JJ pulok, Robert akan jadi orang tengah sebagai tukaran dengan Mem untuk selesaikan isu Sarah. Sarah akan buat keputusan nak pilih sapa. Dia Robert akan bebaskan.

Saya masih berpendapat Halim dengan Muda hok rancang penyelesaian ni. Ada 2 sebab..
Pertama, Halim tahu laluan Rosit balik Kelantan. Jalan Gombak lama, kereta gapo pun dia tahu. Dia oyat ke Muda.
Kedua, Muda Primula serah Mem kepada Halim.

Tapi Muda tak tepat janji, dia buat perangai giler dia.

2-4 episod last, tenggelam watak mail Beris…

“Dlm video pendek wi hint pokya nak tembak mail Beris.

Ambo rasa halim sendiri hok akan bawa balik siti dari Muda… Sini gaduh besar..

(Visited 276 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *