Sinki Twins Stainless Steel

Rezeki seller.. dia respond status wasap saya, saya terus ke kedai dia (Hassan Hardware Tanah Merah). Terus DEAL sinki brand Twins, harga RM440.00.

Saya sebenarnya nak yang ceramic @ nano punya, tapi bila tengok harga..saya terpaksa undur diri.. Ada yang harga sederhana, ada harga yang cecah seribu lebih bergantung kepada jenama.

Duit dah cucuk dah, sapa pandai closed rezeki dia.

Saya dan wife plan nak ke KB dah. Taknak balik tangan kosong.

Tetiba….. Tut Tut Tut… Wasap bunyi.. tengok ada orang respond status wasap saya.. saya terus ke kedai dia.

Wife kata nak, ok terus jadi.. siap daftar keahlian lagi, lepas ni beli apa apa dapat point atau less kot.

Secara kasar, sinki ni tebal dan dalam. Lain lain saya tak reti cerita..

Cuma sekarang dilemma nak guna berapa paip.. wife kata beli yang kembar…saya rasa elok pasang dua paip berbeza.. ntah la tunggu tukang siap pasang kita tengok macam mana nanti…

Korang jika ada idea, sharing la di ruangan komen

Sampai rumah saya ajak anak anak buat video…. Search di YouTube, ‘shopping sinki rumah’ (channel :Nazrin Nor)
Sink

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.