Wow, dapat topup Onexox percuma

Sekadar nak bagitahu, OneXOX bagi RM5.18 bulan ni. Jadila daripada takde langsung kan.

Pkp 3 ni saya turut terkesan, mana taknya permintaan makan minum kami sekeluarga tinggi. Anak anak asyik lapar je. Saya pun 2*5. Dalam sehari berapa belas kali diaorang buka peti ais, cari itu ini. Beli apa apa sekejap je habis. Haha.

Bil Elektrik pun sama, naik bro bulan ni. Berbeza dengan bulan sebelum ni, dekat belas belas ringgit juga la. Tambahan pulak sekarang anak anak tak sekolah, kipas lampu buka 24jam. Termenung saya.

Hp pun tak kurang juga. Habis abang main, adik lak sambung. Begitu la seterusnya. Betri kejap kejap diaorang cas. Ada 5 hp kat rumah, tu pun tak cukup lagi. Gaduh takpayah bagitahu la, hari hari ada. Situasi sekarang pantang hp free, main terus. Kita tegur baru stop.

Tipu la kalu korang tak terasa sikit pun. Kan kan kan.

Berbalik pada RM5.18 yang, dapat la juga membantu meringankan topup bulanan saya. Yang bagusnya OneXox tarikh aktif dia panjang, 28 bulan kedepan. Setiap kali topup tarikh tu akan berganjak kedepan. Lagi banyak topup, lagi jauhla tarikh tu tinggalkan tarikh semasa. Bezakan dengan telco lain, itulah yang special OneXox.

Saya tak pandai menjual, saya pandai menulis je. Haha.

Ni saya sertakan sekali link URL. Tuan tuan klik je jika nak beli. Bayar kat Hq dan mereka pos ke alamat tuan tuan. Urusan daftar pun mereka urus.

Berminat nak beli, klik sini.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.